Marketing freelancer

Op zoek naar een freelance marketeer die je kan bijstaan in de marketing strategie voor jouw bedrijf? Ik verzorg voor jouw onderneming volgende diensten.

Website

Op zoek naar iemand die je website regelmatig kan updaten met interessante content over jouw diensten en/of producten zodat je goed zichtbaar bent in de zoekresultaten? Ik ontlast je van die lastige taak die altijd maar uitgesteld wordt.

Nieuwsbrief

Geregeld een nieuwsbrief uitsturen is een zeer efficiënt en relatief goedkoop communicatiekanaal! Ik schrijf wervende teksten waar jouw klanten niet aan kunnen weerstaan.

SEO

Scoort je website onvoldoende in de zoekresultaten? Dan kan een SEO onderhoud wonderen doen.

Copywriting

Geen pen in de vingers maar wel duidelijke wervende teksten nodig voor je website, brochure of nieuwsbrief?

E-commerce

Doe je aan e-commerce en je bent op zoek naar een freelancer die je online verkoopstrategie kan onderhouden en uitbouwen?

Digital automation

Je bent ervan overtuigd dat je heel wat kosten kunt besparen door de implementatie digitale automatisaties en wil hierin investeren?

Voor welke bedrijven?

Ik help zelfstandigen en KMO's met hun marketing die de hoge budgetten niet willen uitgeven aan dure marketing agencies of marketing medewerkers.

In een verkennend gesprek zoek ik uit hoe jij je marketing ziet en kan ik advies geven welke marketing acties prioritair zijn en welke je eventueel kan uitstellen of schrappen.

Wil je graag een gesprek met mij?

In onze kennismaking luister ik naar wat jouw doelen zijn en zoek ik uit wie jouw (potentiële) klanten zijn en waar we ze kunnen vinden om zo verder te groeien.